Projecten

Theaterduo Kees & Koos heeft niet alleen een uitgebreid repertoire aan peuter- en kindervoorstellingen, maar voert ook projecten uit op verschillende terreinen.

Onderwijs

Bijna elk jaar verzorgt Theaterduo Kees & Koos een onderwijsproject voor de schakelklassen van het Montessori College in Amsterdam-Oost (MCO). In 2017 had het de vorm van het samen maken van een filmpje over liedjes met Amsterdam als thema. De video-opname en montage zijn gerealiseerd door Nina Pieters. Hier het resultaat.

Entertainment

Theaterduo Kees & Koos hebben diverse entertainmentprojecten, zoals “De meisjes van de radio” voor geriatrische patiënten, “De Kerstklokjes” met een ontvangst en welkomsact.

Zomerfestivals

Al zeven keer op rij zorgt Theaterduo Kees & Koos voor een zomertheaterproject in verschillende wijken in Amsterdam. Er wordt gespeeld in en naast een circustent in parken en bij kinderboerderijen. Bij het project “Kees & Koos Komen Kamperen”  zijn soms ook andere gezelschappen betrokken. Het project heeft een eigen website.

Andere festivals waarin Theaterduo Kees & Koos participeert of het voortouw neemt zijn “Het Vrije Vogel Festival” in Amsterdam-Oud West, het “Theater op Reis festival” in Amstelveen en het “Vogelverschrikkersfestival” in Valkenswaard.