Projecten

Theaterduo Kees & Koos heeft niet alleen een nieuw repertoire aan peuter- en kindervoorstellingen, maar voert ook projecten uit op andere terreinen.

Onderwijs

Bijna elk jaar verzorgt Theaterduo Kees & Koos een onderwijsproject voor de schakelklassen van het Montessori College in Amsterdam-Oost (MCO). In 2017 had het de vorm van het samen maken van een filmpje over liedjes met Amsterdam als thema. De video-opname en montage zijn gerealiseerd door Nina Pieters. Hier het resultaat.

Entertainment

Theaterduo Kees & Koos hebben diverse entertainment projecten, zoals “De meisjes van de radio” voor ouderen. Ook “De Kerstklokjes” met een ontvangst en welkomstact en diverse andere characters.

Zomerfestivals

Al sinds 2012 zorgt Theaterduo Kees & Koos voor een zomer theaterproject in verschillende wijken in Amsterdam. Er wordt gespeeld in onze eigen circustent. Dit doen we in parken en bij kinderboerderijen. Bij het project “Kees & Koos Komen Kamperen” zijn soms ook andere gezelschappen betrokken.

Andere festivals waarin Theaterduo Kees & Koos participeert of het voortouw in neemt zijn “Het Vrije Vogel Festival” in Amsterdam, het “Theater op Reis Festival” in Amstelveen en het “Vogelverschrikkersfestival” in Valkenswaard. Ook spelen we al een aantal jaren op de Theateravenue en het Sprookjes Festival in Arnhem.